Начало ММА Скот Кокър покани Логан Пол в Белатор

Скот Кокър покани Логан Пол в Белатор

Скот Кокър покани Логан Пол в Белатор
0

Ако си мислите, че скоро братята Пол ще бъдат забравени от феновете на бойните спортове, то най-вероятно сте в грешка. За съжаление!

Логан Пол, който само преди няколко дни участва в демонстративен боксов мач срещу Флойд Мейуедър, получи покана да се състезава в една от най-реномираните ММА организации в света – Белатор.

Още по-странното е, че поканата идва от възможно най-високо място, а именно от президентът на компанията Скот Кокър.

Embed from Getty Images

Американският влогър е тренирал борба в гимназията. И докато боксовите му способности са меко казано под въпрос, то според Скот Кокър уменията му на тепиха може и да го накарат да преосмисли избрания боен спорт.

„Абсолютно бих приел Логан Пол в Белатор“, заяви без никакъв свян Скот Кокър.

„Хлапето показа сериозни атлетически умения в мача срещу Флойд. Той има и минало в борбата, което означава, че ще става само и единствено по-добър в бойните спортове.

„Ако пожелае да премине към ММА, той ще го направи и е добре дошъл в Белатор. Колко хора са способни на това, което Логан показа срещу Мейуедър? Издържа цели 8 рунда с него. Това си е чиста победа, ако питате мен.

„Той вдига цената си. Преди години говорих с него и още тогава му казах, че ако реши да се пробва в смесените бойни изкуства да ми се обади“, поясни Кокър.