Начало ММА Белатор не проявява интерес към Андерсън Силва

Белатор не проявява интерес към Андерсън Силва

Белатор не проявява интерес към Андерсън Силва
0

По всичко личи, че бившият шампион на UFC в средна категория и едно от най-великите имена в историята на смесените бойни изкуства – Андерсън Силва, няма да се озове в Белатор.

Бразислкият ветеран няма да изпълни договора си с UFC, където му остава още един мач и ще трябва да си търси нов дом или да остави ръкавиците в клетката.

„Паяка“ загуби последната си среща срещу Юрая Хол, което бе пето поражение в последните му 6 срещи. След двубоя самият Дейна Уайт заяви, че няма да позволи на Силва да се бие отново, а 45-годишният южноамериканец също сподели преди време, че UFC вече е в миналото.

Мнзоина очакваха Силва да бъде сполетян от същата съдба като много други бойци преди него – да се озове в Белатор. Тито Ортис, Лиото Мачида, Крис Сайборг, Куинтън Джаксън, Кен Шамрок, Ройс Грейси са само малка част от големите имена, които са се озовали в Белатор след края на престоя им при Дейна Уайт.

Embed from Getty Images 

Това обаче едва ли ще се случи, след като президентът на организацията Скот Кокър сподели, че услугите на  „Паяка“ са му ненужни.

„Изключително много уважавам Андерсън, той е един от най-заслужилите ММА бойци за всички времена. Не съм мислил много по този въпрос, но аз съм доволен от наличните бойци в средна категория и развитието ѝ в последните години.

„С това темата се изчерпва за мен“, допълни Кокър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.