Начало ММА Без бонус за Хол след победата над Силва
0

Без бонус за Хол след победата над Силва

Без бонус за Хол след победата над Силва
0

Въпреки победата над легендата Андерсън Силва с ТКО в четвъртия рунд, Урая Хол не бе удостоен с бонус от 50 000 долата от UFC за представянето си.

Бойците, които показа уменията си на UFC Vegas 12  и си заслужиха бонуси са Александър Ернанес, Кевин Холанд, Ейдриън Йанес и Майлс Джоунс. 

Ерик Ернанес нокаутира Крис Груцмахер за по-малки от две минути и си заслужи втори бонус в кариерата му. Първата битка, в която Ернанес си заслужи финансов стимул от 50 000 долара бе неговия дебют в UFC през 2018-та.

Кевин Холанд грабна втория си бонус за по-малко от три месеца. Той записа победи през август, септември и октомври, а в UFC има четири победи през 2020-та. Снощи той надделя над Чарли Онтиверос, който прие битката с кратко предизвестие. Холанд спечели с ТКО, което се получи по време на хвърляне от негова страна.

Йанес и Джоунс заслужиха първите си бонуси в организацията. Йанес нокаутира Виктор Родригес с хай-кик още в първия рунд, а Джоунс записа победа с КО в третия рунд след с невероятно изпъление с ъперкът.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.