Начало ММА Кокър обясни защо не иска Фабрицио Вердум в Белатор

Кокър обясни защо не иска Фабрицио Вердум в Белатор

Кокър обясни защо не иска Фабрицио Вердум в Белатор
0

Фабрицио Вердум очакваше да подпише с „Белатор“ и да вземе реванш от Фьодор Емеляненко. Пътищата между организацията и бразилеца обаче се разминаха и той ще се състезава в PFL.

Президентът на „Белатор“ Скот Кокър обясни защо.

„Неговите цели и желания бяха различни от нашите“, Кокър сподели пред „ММА Джънки“.

„Щастлив съм за него. Ако искахме да дойде при нас и да направи битка с Фьодор, щеше да се случи. Това обаче е единственият мач, от който бихме имали интерес. Той търсеше сделка за няколко срещи – за няколко години.“

„Ако погледнете бойците ни и с какви подписваме – ние създаваме следващото поколение звезди. Нашите млади таланти в комбинация със свободни агенти като Кори Андерсън изграждат чудесна сплав. Фабрицио е добре и на мястото си там“, допълни Скот Кокър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.