Начало Бокс Джоузеф Паркър подписа договор за бой с Фюри
0

Джоузеф Паркър подписа договор за бой с Фюри

Джоузеф Паркър подписа договор за бой с Фюри
0

Бившият световен шампион в тежка категория на WBO Джоузеф Паркър има подписан договор и ще смени Дилиън Уайт. Това ще се случи, ако „Крадеца на трупове“ реши в последния момент да се откаже от мача с Тайсън Фюри. Двамата трябва да се изправят за пояса на WBC пред над 94 хиляди зрители на стадион „Уембли“. Битката им е тази събота, 23 април, като е с гарантирани приходи за двамата боксьори в размер на 41 милиона долара!

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

„Краля на циганите“ обяви официално, че ако Уайт реши внезапно да избяга от мача, то той ще се качи на ринга срещу добрия си приятел Паркър. Двамата с новозеландеца тренират вече повече от година заедно, а наскоро Джоузеф дори обяви, че не би рискувал приятелството им заради един пояс. Изглежда обаче това ще се промени, ако Дилиън шокира всички в следващите часове.

Първоначално се считаше, че заместник на претендента ще бъде Джо Джойс. Британецът е боксьор на Франк Уорън, който държи правата и на Тайсън. Явно обаче че ситуацията е по-различна.

Онзи тъпак може да превключи, да се разпадне и да избяга. Затова имаме готов човек, който е на изчакване. Това е третият в ранглистата Джоузеф Паркър. Ако Дилиън не се появи, не искам някой новак, а човек, който да окаже истинска съпротива. Точно такъв е Джоузеф“, изненадващо разкри Фюри.

Той е категоричен, че мач с Паркър ще бъде дори по-добър от такъв с Уайт. „Джо е бивш световен шампион и е в Топ 5 на всяка от отделните организации. Така че имаме достоен заместник на идиота. Няма нищо лично, това е само бизнес. С Джо ще влезем като приятели в ринга, ще си разбием главите, след което ще излезем и заедно ще пием бира“, каза още Фюри.