Начало ММА Плащат луди пари на Едуардс, за да позволи Конър – Усман
0

Плащат луди пари на Едуардс, за да позволи Конър – Усман

Плащат луди пари на Едуардс, за да позволи Конър – Усман
0

Леон Едуардс ще получи меко-казано тлъст хонорар, за да позволи на Конър Макгрегър да го изпревари за мач с Камару Усман. „Ноториъс“ се готви за завръщане в клетката след година отсъствие поради контузия. Той вече неведнъж заяви, че иска да спечели титлата в полусредна категория и държи да се бие с „Нигерийския кошмар“ още това лято.

За да се стигне до такъв развой обаче, Леон Едуардс трябва да се отдръпне от пътя, тъй като в момента именно той е претендент за трона. Шефът на UFC Дейна Уайт вече обяви, че двамата трябва да се срещнат в клетката през юли, но официално няма потвърдена такава битка.

Според източници отвъд океана, причината е в желанието именно Конър да премери сили с Усман. За целта е отправена оферта към Едуардс, която е наистина впечатляваща. Той ще получи гарантирания си хонорар за този мач, както и предвидената си премия за победа. Парите ще му бъдат платени още сега, за могат Макгрегър и Камару да се изправят един срещу друг.

Освен това, Леон ще има гарантирана клауза, че ще се бие с победителя. Това би му донесло двойно повече пари, в рамките на по-малко от година! Предстои в близките седмици да стане ясно дали Едуардс ще приеме такава оферта.