Начало Бокс Тайсън Фюри: Няма да рекламирам сайтове за залози и алкохол

Тайсън Фюри: Няма да рекламирам сайтове за залози и алкохол

Тайсън Фюри: Няма да рекламирам сайтове за залози и алкохол
0

Световният шампион Тайсън Фюри е мъж на думата. Говори се, че все още не е пипнал и долар от хонорара си за последната победа на ринга – в трилогията с Дионтей Уайлдър.

За разлика от много свои колеги, „Краля на циганите“ не се стреми на всяка цена да трупа милионите.

В последното си изказване той твърди, че никога повече не би станал рекламно лице на компании, които биха довели хората до пороци, само за да припечели някой друг долар повече.

„Не рекламирам залагания, алкохол или леки наркотици, защото всичко това води до ментални проблеми и желание за самоубийство“, сподели Фюри.

„За мен тези пари повече в банковата ми сметка не си заслужават, защото ще доведат хората до трудности. Не, благодаря.“

Хегемонът в тежка категория коментира и предстоящата битка с Дилиън Уайт.

Учудващо или не, той постави евентуалната си победа срещу своя сънародник като шестата най-голяма в своята кариера до момента.

„Уважавам Дилиън, той ми е стар спаринг партньор. Никога не съм го мразил, но ще бъде глупак да се оттегли от мача ни. Чакаше 1200 дни за тази възможност да се бие за пояса. Ако ме победи, ще вземе осем пъти повече отколкото аз взех, когато сразих Владимир Кличко.“

„Парите ще му стигнат до края на живота. Бих сложил най-голямата си победа да е срещу Дионтей Уайлдър, след това е Кличко. После подреждам Дерек Чисора, Ото Валин, Стив Кънингам и евентуално Дилиън Уайт“, заяви Тайсън Фюри.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.