Начало Бокс Пол препарира Уудли със зловещо дясно кроше (ВИДЕО)

Пол препарира Уудли със зловещо дясно кроше (ВИДЕО)

Пол препарира Уудли със зловещо дясно кроше (ВИДЕО)
0

Джейк Пол нокаутира бившият носител на титла в UFC Тайрън Уудли с тежко дясно кроше в шестия рунд. Двамата изиграва своя двубой реванш по-рано днес в Тампа, Флорида. Двубоят беше равностоен до шестата част, когато ютубърът нанесе нокаутиращ удар от нищото и записа петата си поредна победа.

Първия рунд бе открит с предпазлива игра и от двамата. Джейк атакуваше тялото и главата с прави удари и крошета, докато бившият шампионна UFC в „полусредна“ категория избираше двойни удари в главата. И двамата не искаха да губят центъра на ринга и това често ги караше да стигат до клинч след размяна на удари в средна дистанция.

През втората част отново не видяхме много значителни попадения, като след почти всяка комбинация бойците се вкопчваха в клинч, което определено не се харесваше на публиката в Тампа. Уудли търпеливо изчакваше моментите си да контра-атакува, докато Пол подходи по-агресивно в този рунд, което със сигурност остана отбелязано в съдийските карти.

В третия и двамта започнаха много по-динамично, което доведе до неволен сблъсък на глави, в който Пол получи аркада на челото. Въпреки кръвта, която се стичаше в очите му, ютубърът отстояваше на атаките на Тайрън, който беше спестил сили за множество атаки в тази част. „Събуждането“ на Уудли доведе и до още по-агресивна игра от страна на Джейк.

Кръвта на Пол бе изчистена между рундовете и срещата продължи със същото високо темпо до средата на четвъртата част. Тогава двамата бойци започнаха да влизат в клинч често и Уудли дори приложи борцово събаряне на Пол, което предизвика бурна реакция на публиката.

В последните четирсет секунди на рунда двамата влезнаха в тежки размени на десни „балтии“.

Играта продължи да се накъсва в петата и шестата част, което може би донякъде накара Уудли да „отпусне“ защитата си и тогава Пол нанесе решаващия удар, който прати бившия ММА боец с лице по земята.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".