Начало Бокс Полицаи обградиха Тайсън Фюри
0

Полицаи обградиха Тайсън Фюри

Полицаи обградиха Тайсън Фюри
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри попадна под полицейска обсада. „Краля на циганите“ се озова в ролята на преследван от органите на реда в родния Манчестър. За негово щастие обаче, в случая не става въпрос за провеждане на разследване или някакъв вид престъпление. Напротив – британецът бе нападнат за снимки и автографи от двама служители на пътна полиция.

Случката се разигра в центъра на Манчестър в неделя вечер. Самият Фюри публикува кадър с двамата полицаи, като сподели, че с радост е откликнал на молбата им да направят общ фотос. „Докато се борят с престъпността, тези двама полицаи си осигуриха централни места край ринга с този истински шампион, който бе повече от щастлив да се снима с тях“, гласи част от коментара на Тайсън.

Краля на циганите“ продължава да се радва на ваканцията си, след като нокаутира в Дилиън Уайт и защити световната си титла. Феновете на бокса пък все още очакват новината относно бъдещето на Фюри – ще се оттегли ли от ринга или ще направи обединителен мач с победителя от Олександър Усик – Антъни Джошуа.