Начало Бокс Поредно признание за състава на Борислав Бояджиев
0

Поредно признание за състава на Борислав Бояджиев

Поредно признание за състава на Борислав Бояджиев
0

Боксьорите от националния ни отбор за младежи ще получат поредно признание за успехите, които постигнаха през тази година. Съставът, воден от Борислав Бояджиев, е посочен за №1 на месеца в традиционната анкета на Пресклуб „България”. Той е отличен за много силните резултати, които талантите постигнаха на Европейското първенство в Будва през октомври.

Вотът на спортните журналисти е отредил именно младежите да вземат приза. Те ще получат наградата си в четвъртък, 18 ноември, от 11:30 часа в Пресклуб „България”.

На шампионата в Черна гора през миналия месец нашите боксьори спечелиха 4 медала. Със златни отличия се поздравиха Радослав Росенов (60 кг) и Уилиам Чолов (75 кг), а с бронзовите медали се окичиха Даниел Кирилов (57 кг) и Кирил Борисов (+92 кг). Това отреди и четвърто място в крайното отборно класиране на талантите ни.

Припомняме, че за Росенов, Чолов и Кирилов първенството в Будва бе последен международен турнир при младежите. От следващата година те преминават в мъжкия национален отбор, като се очаква да дебютират на Купа „Странджа”. Надпреварата ще се проведе от 21 до 27 февруари в зала „София”.