Начало Бокс Предизвикаха Макгрегър на боксов двубой с голи ръце

Предизвикаха Макгрегър на боксов двубой с голи ръце

Предизвикаха Макгрегър на боксов двубой с голи ръце
0

Един от враговете на ирландската ММА звезда Конър Макгрегър в медийното пространство и на ринга си позволи да го предизвика в Туитър. Бившият професионален боксьор Паули Малиянаджи „захапа“ The Notorious със следните думи:

„Конър Страхливеца, дори ти няма да се откажеш при рундове от по 2 минути. Време е да разрешим спора!“

Американският бивш боксьор има вражда с Макгрегър от 2017 г. насам. Той се присъедини към тренировъчния лагер на бившия шампион на UFC за боксовия му двубой с Флойд мейуедър, но отношенията им се влошиха бързо след това. От щабът на ирландеца пуснаха в медийното пространство видео и снимки, на които се вижда как Конър налага Малиянаджи. Бившият боксьор отрича това да се е случило и твърди, че материалите не показват как е протекъл спаринга наистина.

По-рано тази седмица Паули подписа с професионалната организация за боксови двубой без ръкавици Bare Knuckle Fighting Championship и сега ще търси отмъщение над Макгрегър по правилата на бокса с голи ръце.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.