Начало Бокс Предлагат милион долара на Тайсън за мач срещу бивш ръгбист
0

Предлагат милион долара на Тайсън за мач срещу бивш ръгбист

Предлагат милион долара на Тайсън за мач срещу бивш ръгбист
0

Новината за завръщането на боксовата икона Майк Тайсън на ринга веднага провокира промоутъри от цял свят да се задействат и да му търсят противници.

Конкретно предложение за „Динозавъра“ пристигна от Австралия, където са готови да му дадат 1 милион долара, за да се изправи срещу местна ръгби звезда. Брайън Аматруда, промоутър в страната, заяви пред „Дейли Мейл“, че се е свързал с щаба на Тайсън и е отправил конкретно предложение, след като е гледал видеото с тренировката на легендата.

„Първото нещо, което направих, беше да се обадя на агента на много звезди Макс Марксън и да го помоля да предложи на Тайсън 1 милион. Макс го беше водил в Австралия през 2012 г. Той се разбира добре с него и жена му, но важното е, че тогава успя да му уреди виза за влизане в страната“, каза Аматруда.

Агентът вярва, че някой измежду бившите ръгби звезди, които след това се пробваха в бокса, Бари Хол, Пол Галън и Сони Бил Уилямс би могъл да се изправи срещу „Железния Майк“.

„Може и да наближава 54 години, но все още е огромно име. И всеки от Хол, Галън и Сони Бил веднага би скочил в ринга срещу него“, добави Аматруда и уточни, че е евентуален такъв двубой би бил възможен след края на пандемията от COVID-19.