Начало Бокс Премиерът на Великобритания се готви за дебат с бокс

Премиерът на Великобритания се готви за дебат с бокс

Премиерът на Великобритания се готви за дебат с бокс
0

Британският премиер Борис Джонсън се отдаде на спаринг сесия в залата на Тайсън Фюри в Манчестър. Това се случи часове преди първия дебат с лидера на опозицията – Джереми Корбин. Министър-председателят еднозначно сложи ръкавиците за бокс и заяви: „обичам този спорт“.

Джонсън свали сакото и си сложи ръкавици с надпис „Да завършим Брекзит“.

На самия дебат политикът обеща да изведе Великобритания бързо от Европейския съюз. С тази и други фрази спечели доверието на 51% от зрителите, посочвайки го за победител.

Преди него боксовите ръкавици сложиха други видни политици от Албиона, сред които Найджъл Фараж и Джо Суинсън. Парламентарните избори във Великобритания са на 12 декември.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.