Начало Бокс Райън Гарсия обяви кога ще се завърне на ринга

Райън Гарсия обяви кога ще се завърне на ринга

Райън Гарсия обяви кога ще се завърне на ринга
0

Един от най-талантливите млади боксьори в наши дни Раян Гарсия обяви датата на завръщането си на ринга. 21-годишният нокаутьор заяви в Instagram, че ще се бие навръх най-големия американски празник – Деня на независимостта, 4-ти юли.

Звездата на „Golden Boy Promotions“ все още няма официално насрочен двубой и опонент пред себе си, въпреки публикацията. Непобеденият боксьор за последно надделя над Франсиско Фонеска за по-малко от 2 минути през февруари.

Най-спряганото име за бъдещ негов съперник остава Хорхе Линарес, но рестрикциите за пътуване може и да не позволят такъв двубой да се случи на 4-ти юли, тъй като носителят на световни титли в три различни дивизии живее и тренира в родината си Венецуела. Линарес е в серия от две победи, а в професионалната си кариерия има 47 победи и 5 поражения.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".