Начало Бокс Райън Гарсия разкара старши-треньора си

Райън Гарсия разкара старши-треньора си

Райън Гарсия разкара старши-треньора си
0

Райън Гарсия ще продължи своята кариера в по-тежката дивизия в бокса без своя старши-треньор – Джо Гусен, предаде Boxing Scene.

Новината идва няколко седмици след поражението на „Крал Ри“ от Жервонта Дейвис и само година, откакто двамата с Гусен започнаха да работят заедно.

Слуховете за това плъзнаха още по време на пресконференцията след първата кариерна загуба на Гарсия в Лас Вегас, тъй като наставникът не бе до него за дискусията с медиите. Оттам отсъстваше и Оскар Де Ла Оя, който промотира Райън със своята компания Golden Boy Promotions.

Чистката в лагера на Райън Гарсия изглежда сериозна. Той обяви, че е открил доносник в екипа си, който е предавал информация към хората на „Танк“ за подготовката му. В резултат бе сменена и PR-агенцията, с която работеше дълги години – Upland Workshop. Сред клиентите ѝ са NBA легендата ЛеБрон Джеймс, вицепрезидентът на САЩ Камала Харис и холивудската звезда Арнолд Шварценегер.

Предстои да видим в каква посока ще се насочи боксьорът, защото тепърва му предстоят някои много важни кариерни решения.