Начало Бокс Райън Гарсия смени звездния отбор на Еди Рейносо с бивш треньор на Кобрата

Райън Гарсия смени звездния отбор на Еди Рейносо с бивш треньор на Кобрата

Райън Гарсия смени звездния отбор на Еди Рейносо с бивш треньор на Кобрата
0

Младата надежда в бокса Райън Гарсия изненадващо напусна мексиканския звезден отбор на Еди Рейносо.

„Крал Рай“ вече ще се подготвя с Джо Гуусен. Знаменитият специалист готвеше българина Кубрат Пулев за мача му с Антъни Джошуа.

„Щастлив съм да обявя, че ще работя с член на „Залата на славата“ – Джо Гуусен, заедно с баща ми Хенри Гарсия“, започна официалното си изявление Райън.

„Джо е легенда, работи отдадено в нашия спорт от десетилетия. Подготвил е някои от най-големите шампиони. Работихме заедно, когато бях по-малък. Изградихме страхотна връзка през годините.“

„Нямам търпение да се върна там, откъдето започнах. Нека продължим това приключение заедно. Сега ще работя в моята зала „Фиърс Кинг“ в Сан Диего, за да постигна целите си. Те остават същите – да бъда световен шампион“, заяви Райън Гарсия.

Той се подготвяше при Канело Алварес и компания от 2018 година насам.

Следващата битка на младока ще е срещу Емануел Тагое на 9 април.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.