Начало Бокс Рахман се готви да разобличи Джейк Пол
0

Рахман се готви да разобличи Джейк Пол

Рахман се готви да разобличи Джейк Пол
0

Хасим Рахман-младши възнамерява да покаже на целия свят истината, относно отменения мач с Джейк Пол. Синът на бившия шампион в тежка категория обяви, че ще застане на кантара в петък и ще тежи точно колкото е трябвало, за да може битката им да се състои.

Двамата трябваше да се срещнат на 6 август в „Медисън Скуеър Гардън“, като двубоят бе официално одобрен и от WBC. Дори бе съобщено, че при успех на влогъра, той ще влезе в Топ 40 на организацията в полутежка категория. Мачът обаче пропадна, а според твърденията на Пол, виновен е Рахман, тъй като е нямало да може да свали килограми и да влезе в нужната норма от 92.99 кг.

Хасим обаче е на друго мнение. И за да демонстрира това, той ще застане на кантара в петък, когато трябваше да бъде и официалното претегляне. „Ще покажа на целия свят, каква е истината. Ще видите, че ще бъда в категорията и не съм причина за отмяната на мача“, обяви синът на Хасим Рахман, който е професионален боксьор и има 12 победи от 13 мача в тежка категория.

Според анализатори и специалисти, поводът за отмяната на битката е липсата на интерес. Твърди се, че за събитието са продадени под 30 процента от предвидените билети и галавечерта е щяла да се превърне в катастрофа, което е накарало Джейк Пол да я анулира. Ако Рахман действително влезе в категорията, то ще бъде любопитно да видим каква ще е реакцията на влогъра и какво ще се случи с неговото боксово бъдеще.