Начало Бокс Рахман: Ще изпратя Джейк Пол в пенсия

Рахман: Ще изпратя Джейк Пол в пенсия

Рахман: Ще изпратя Джейк Пол в пенсия
0

Само десет дни преди битката между ютубъра Джейк Пол и Хасим Рахман младши последният отправи страховита заплаха към съперника си. Пред американската медия „Fight Hype“, Рахман младши заяви, че планира да сложи край на боксовта кариера на Джейк Пол. Ето какво сподели синът на бившия световен шампион пред „Fight Hype“.

„Ще го нараня сериозно. Ще го нараня заради нещата, които каза, за да „подклади огъня“. Избра грешния човек и както казах, ще го накажа за това на 6-и август. Той е измамник. Не знае за какво говори. Не знам, дали хората му казват какво да каже, но изглежда глупаво…..моята работа е да го изпратя в безсъзнание. Това ще се случи на 6-и август“, заяви американецът.

Рахман младши, който има 13 професионални боксови срещи и над 100 аматьорски такива, влиза като резерва за този двубой, тъй като първоначалният опонент на Джейк Пол за 6-и август бе Томи Фюри, но на британецът му бе отказана виза за САЩ. Двамата с Джейк Пол са бивши спаринг партньори, а наскоро излезе и видео клип от тяхна обща тренировка, в който се вижда, че двамата наистина не се харесват.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".