Начало Бокс Джейк Пол срещу Хасим Рахман младши вместо Томи Фюри

Джейк Пол срещу Хасим Рахман младши вместо Томи Фюри

Джейк Пол срещу Хасим Рахман младши вместо Томи Фюри
0

Джейк Пол няма да се боксира срещу Томи Фюри. Дълго чаканият сблъсък между двамата окончателно пропадна, след като на Фюри му беше отказана виза. Новият противник на ютубърът ще бъде Хасим Рахман младши, а датата остава същата – 6-и август.

Мачът между Пол и Фюри пропада за втори път, след като миналия декември англичанинът се оттегли от двубоя заради контузия. Сега пък му беше отказан достъп до територията на САЩ. Пол твърди, че неговият тим са направили всичко възможно да помогнат на Фюри, но според „Проблемното дете“ той просто не иска да се бие и затова не е предприел никакви действия.

Така се стигна до избор на нов противник. Това е синът на бившия световен шампион – Хасим Рахман. Хасим Рахман младши се състезава в тежка категория и има актив от 12 победи, половината от които с нокаут и една загуба. Рахман има над 100 аматьорски двубоя и прави професионалния си дебют през 2017г. Той беше нокаутиран в последния си мач, игран април месец.

Рахман и Пол ще се бият в полутежка категория, а ютубърът се похвали, че е един от малкото боксьори, които приемат такова предизвикателство в толкова ранен етап на кариерата си. Той също така сподели и видео от спаринг с Рахман през 2020г., в което се вижда как Рахман му налита, видимо изнервен от нещо.

„Искам този двубой, откакто Рахман си отвори голямата уста срещу мен.“ написа в социалните мрежи Пол. „Атлетическата комисия не искаха да одобрят двубоя, защото той е прекалено опитен за мен. Той има десет пъти повече аматьорски мачове от Томи Фюри, но аз съм направен различно. Скоростта ми е несравнима, а силата ми е уникална. Никой не приема такъв опонент толкова рано в кариерата си. Но никой няма моето сърце и душа, както и подобен тим. На 6-и август ще покажа на света, че Джейк Пол е лошо к****ле!“

тагове: