Начало Senshi Следете с Boec.BG официалния кантар преди SENSHI 12

Следете с Boec.BG официалния кантар преди SENSHI 12

Следете с Boec.BG официалния кантар преди SENSHI 12
0

Специализираният сайт за бойни спортове и изкуства Boec.BG ще предава НА ЖИВО днес Официалния кантар на 12-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI. Той ще се проведе в петък, на 8 юли, от 18:30 часа. 

По време на събитието всички 26 бойци от 20 държи за пръв път ще се изправят едни срещу други преди големите двубои. Съвети и приветствия към всички участници ще отправят и специалните гости и рефери на SENSHI 12 –  К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст и шампиона от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус, както и легендите Сам Греко и Николас Петас.

Стартът на 12-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI ще бъде даден на 9 юли (събота) от 20:00 часа на плажа пред ресторант „Море“ в курортния комплекс „Св. Св. Константин и Елена“. В бойното шоу ще се включат и едни от най-добрите ни българи в бойните спортове – Атанас Божилов, Едуард Алексанян, Александър Петров и Драгомир Петров.

Бойната карта на SENSHI включва общо 13 двубоя между бойни звезди от 21 държави по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI.