Начало Бокс Забрана: Томи Фюри не може да влезе в САЩ за Джейк Пол

Забрана: Томи Фюри не може да влезе в САЩ за Джейк Пол

Забрана: Томи Фюри не може да влезе в САЩ за Джейк Пол
0

Джейк Пол отново е на път да се разсърди на Томи Фюри, който изглежда няма да може да участва в босковия им мач. Причината е, че братът на световния шампион не беше допуснат да пътува за САЩ от представители на граничния контрол.

Томи се опита да лети за Страната на неограничените възможности за среща лице в лице от рекламната кампания на сблъсъка, но беше спрян на летището.

„Аз и отборът ми пристигнахме на „Хийтроу“ тази сутрин, бяхме готови за пресконференцията. Още щом влязохме на летището, офицер ни отказа достъпа. Не ни казаха причина, защо не ни допускат до САЩ“, младият Фюри обяви с видео в социалните мрежи.

„Стоя пред вас и ви казвам, че не съм направил абсолютно нищо нередно, не знам защо не ме пускат.“

„Поради непредвидени обстоятелства обявената пресконференция и сблъсък лице в лице се отменят. Томи беше в Калифорния миналия месец и за нас е огромна изненада, че има проблеми от подобно естествено“, обявиха организаторите.

Веднага се появи версия, че забраната е свързана с връзката между боксьора и ирландския мафиот Даниел Кинахан.

Не е ясно кога и къде ще се проведе битката с Джейк Пол при тези обстоятелства и дали изобщо ще има такава.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.