Начало Кикбокс и муай тай Михаил Симов: Биехме се без назъбници, обикаляхме кварталите за салам (ВИДЕО)

Михаил Симов: Биехме се без назъбници, обикаляхме кварталите за салам (ВИДЕО)

Михаил Симов: Биехме се без назъбници, обикаляхме кварталите за салам (ВИДЕО)
0

Българският кикбоксьор от близкото минало Михаил Симов разкри в какви условия са се калявали пионерите на бойните спортове в Българя през 80-те и 90-те години в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“.

„Сега има всичко. При нас нямаше нищо за възстановяване. Първите състезания бяха без кори и назъбници – добави Симов. – Годините бяха много тежки. Без пари. Без екипировка. Бяхме млади хора. Самото набавяне на храна през 90-те беше много трудно. За да си купиш един салам през 90-а година трябваше да обикаляш няколко квартала.“

Как Михаил Симов е избегнал сблъсък с групировките от подземния свят? Как е попаднал в селекцията на една от първите ММА организации „RINGS“? Какви са били правилата в организацията? Защо се е отказал да се занимава с професионален боксов мениджмънт?

Всичко това в цялото интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“:

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".