Начало Кикбокс и муай тай Михаил Симов: Който удря първи, удря два пъти (ВИДЕО)

Михаил Симов: Който удря първи, удря два пъти (ВИДЕО)

Михаил Симов: Който удря първи, удря два пъти (ВИДЕО)
0

Удряш като гръм, бягаш като дим“, с това мото най-елитната част от българските командоси СОБТ реализира своите акции. Сред пионерите в отряда е и легендарният български боец Михаил Симов.

Симов е сред основателите на каратето и кикбокса в България. Легендарният боец, треньор, собственик на зала и мениджър се оттегли през последните години от спорта. През неговата зала са минали водещи бойци от ранга на Галя Иванова, Галя Гюмлийска, Деян Топалски, Кирил Пенджуров, Илия Спасов.

„Занимавахме се с анти-терор и задържане на опасни и въоръжени престъпници – сподели в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“ Михаил Симов. – Антитерористичните групи не действат самостоятелно. Като Рамбо. Винаги се действа в екип. Понякога се случва да действаш самостоятелно. Удряш като гръм, бягаш като дим. В бойните спортове е същото – който удря първи, удря два пъти.“

Как е приключила битката между Михаил Симов и Алексей Петров? Какви са тайните на командосите? Кои са основоположниците на българското карате? Вижте в цялото интервю с Михаил Симов за YouTube канала „Спортната джунгла“.