Начало Бокс Робърт Гарсия: Ще видите различен Джошуа
0

Робърт Гарсия: Ще видите различен Джошуа

Робърт Гарсия: Ще видите различен Джошуа
0

Новият треньор на Антъни Джошуа – Робърт Гарсия изрази увереност, че феновете на бокса ще видят различен вариант на бившия световен шампион. Специалистът, който е изваял зад гърба си 14 боксьори, достигнали до върха на планетата, ще се опита да постигне и най-големия си успех в тежка категория.

За целта той се надява да върне Ей Джей обратно на върха в реванша с Олександър Усик. Украинецът ще защитава поясите на WBA, WBO, IBF и IBO на 20 август в Саудитска Арабия. Той изнесе боксова лекция на британеца насред Лондон през септември и на свой ред се готви да повтори представянето си.

Всички вие ще видите един различен Джошуа. Във всяко естество – начин на мислене, поведение, движение, тактика. Той се би със сбъркана стратегия в първия мач. Но това е минало, случило се е“, коментира Гарсия.

Той е убеден, че Джошуа ще направи и невъзможното, за да си върне върха. „Каквото е необходимо, той ще го направи. Знам че може, защото е по-добър, по-голям, по-силен, има предимство при размаха и ще се възползваме от всичко това“, допълни специалистът.