Начало Бокс Антъни Джошуа: С Гарсия съм щастлив и опасен
0

Антъни Джошуа: С Гарсия съм щастлив и опасен

Антъни Джошуа: С Гарсия съм щастлив и опасен
0

Антъни Джошуа се намира на щастливо място и се счита за много по-опасен боксьор, в сравнение с мача с Олександър Усик. Тази позиция изрази самият той пред iFL TV. А причината за всичко това е новият му треньор Робърт Гарсия.

Специалистът бе обявен като част от щаба на Ей Джей преди броени дни. Той ще му помогне, за да изгради по-различна и успешна тактика за реванша с украинеца. Джошуа загуби по точки в края на миналата година и сега ще опита да си върне поясите на WBA, WBO, IBF и IBO. Битката се очаква да се проведе на 23 юли в Саудитска Арабия.

Основното в избора ми е, че щастливият боец е опасен боец. А аз се намирам на много добро място. Не става въпрос за промяна на стила, защото аз съм 2-метров, голям човек. Става въпрос за опитът му на шампионско ниво. Да го добавя в екипа ми е безценно“, коментира Джошуа.

Той призна, че не е много доволен от липсата на официално потвърждение за реванша с Усик. „Планът ми бе друг. Аз искам да участвам в повече мачове, да съм често на ринга. Така че това е неприятно, така е. Но преговорите са бавни, защото става въпрос за големи мачове. Искам още утре да се бием, но не става така. Докато го обявят, ще съм в залата и ще тренирам. След това е ред на юмруците“, каза още Ей Джей.