Начало Бокс Руис се завръща увесил нос в звездния отбор на Еди Рейносо

Руис се завръща увесил нос в звездния отбор на Еди Рейносо

Руис се завръща увесил нос в звездния отбор на Еди Рейносо
0

Анди Руис-младши е преглътнал егото си и се завръща в залата на Еди Рейносо. Избраният за „Треньор на годината“ в бокса ще приеме отново бившия световен шампион в редиците си.

Специалистът ще го готви за завръщането му на ринга на 16 юли срещу Тайрон Спонг.

Причината за дългия период от обявяването на мача до самата битка е, че Руис не е тренирал и се намира в лоша форма.

Рейносо ще трябва да проведе пълна подготовка с него, за да си върне „бързите ръце“.

Наставникът има зала в Сан Диего, Калифорния, където се подготвя лицето на бойния спорт Саул Алаварес-Канело. Част от звездния отбор е и световният шампион Оскар Валдес. Наскоро тимът беше напуснат от младата звезда Райън Гарсия.

По-рано тази година Канело се изказа критично към Анди Руис, обвинявайки го, че прави каквото си пожелае и не идва на тренировки.

Изглежда рижият боец е бил прав, защото колегата му ще има нужда от три месеца, за влезе отново в ритъм.

Спонг е непобеден на ринга (14-0), като имаше шанс да се бие с Олександър Усик през 2019 година, когато обаче се провали на допинг контрола.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.