Начало Бокс Съдът даде още един шанс на Бронър
0

Съдът даде още един шанс на Бронър

Съдът даде още един шанс на Бронър
0

Съдът в Кливланд реши да освободи от ареста бившия световен шампион в четири теглови категории Ейдриън Бронър. Той беше прибран в понеделник заради неуважение към съда.

След изслушване съдия Нанси Русо разпореди освобождаването на 31-годишния боксьор в замяна на обещанието му да отговори на всички запитвания на адвокатите на пострадалата жена относно това защо не е в състояние да й плати 830 000 долара. Преди това Бронър дълго време игнорира тези искания и съдебни разпореждания.

Бронър три дни след клипа с пачките: Имам 13 долара!

„Това е сериозен въпрос. Имам право да ви държа в ареста, докато не отговорите на всеки от тези въпроси. Улеснете живота си и отговорете на въпросите“, каза съдия Русо.

Адвокатите на двете страни потвърдиха в сряда, че са провели няколко интервюта от понеделник, а адвокатът на Бронър вече е предоставил данъчните декларации и данни за други активи и банкови сметки на боксьора. Той също така се съгласи да предостави копие от договора за битката, която ще е през януари.

Ейдриън Бронър поиска 10 милиона за двубой

В понеделник Бронър заяви, че ще получи значителна сума за тази битка, която ще му позволи да плати пълната сума на жертвата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.