Начало Бокс Щабът на Голямото бебе отговори на Фюри

Щабът на Голямото бебе отговори на Фюри

Щабът на Голямото бебе отговори на Фюри
0

Опитите на Тайсън Фюри да хвърли сянка върху дебюта на Антъни Джошуа в САЩ срещу Джарел Милър в Медисън Скуер Гардън няма да минат без отговор на ответната страна. В края на миналата седмица британският непобеден боксьор сподели в публичното пространство как пратил Милър обратно към САЩ след само един ден тренировки с него. Фюри направил това, защото пратил в нокдаун американския си партньор седем пъти и останал недоволен от него. Един от мениджърите на Голямото бебе, Дмитри Салита, даде своя коментар пред американските медии, относно твърденията на „Краля на циганите“ за тренировъчните му спаринги с Милър.

„Не съм бил там, но не бях чувал за тази случка, докато не прочетох за нея. Като знам каква е културата по залите, не ми се вярва някой да е бил свален седем пъти на земята. Не мисля, че дори Майк Тайсън го е правил. Фактите са, че Джарел има гранитена брадичка и Тайсън Фюри не удря много силно, особено с по-големи ръкавици и каска, затова това твърдение не звучи достоверно.“, коментира мениджърът пред NYFights.com.

Мениджърът добави, че според него британецът може и да си търси бой с Милър, щом пуска такива коментари. Такъв боксов сблъсък не е изключен от плановете на Салита, но той е категоричен, че Джарел първо трябва да си свърши работата на 1-ви юни срещу Ей Джей.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.