Начало ММА Кормие ще отмъщава за Веласкес
0

Кормие ще отмъщава за Веласкес

Кормие ще отмъщава за Веласкес
0

Шампионът в тежка категория на UFC, Даниел Кормие, коментира пред ММА репортера Ариел Хелуани загубата на дългогодишния му съотборник и приятел Кейн Веласкес, веднага след края на UFC on ESPN 1 във Финикс, Аризона. Бившият шампион на Strikeforce разкри, че загубата на Кейн е била тежка и за него и ако трябва да се бие с Нгану, той ще го победи.

„Всеки път, когато видя нещо такова, емоциите ми говорят, че трябва да си го върна, за да поправя стореното. Франсис не поиска битка с мен, но може би някога ще поиска. Няма просто да се бия с него, а ще го победя.“, коментира Кормие.

Бившият американски национал по борба даде и оценка за подготовката на Веласкес за завръщането му в клетката след 2,5 години пауза.

„Знам, че той тренира много усилено. Беше изключително подготвен, но случилото се бе лош късмет. Беше ми трудно да го гледам. Натъжавам се дори сега, когато говоря за това.“, добави Ди Си.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.