Начало ММА Кро Коп-Емелианенко II в Русия готвят от Bellator
0

Кро Коп-Емелианенко II в Русия готвят от Bellator

Кро Коп-Емелианенко II в Русия готвят от Bellator
0

Легендарните ММА бойци Мирко Филипович Кро Коп и Фьодор Емелианенко могат да се изправят един срещу друг в двубой реванш в Азия според президента на Bellator, Скот Кокър.

„Винаги съм казвал, че ако Емелианенко иска да се бие в една последна битка, която да е в Русия или в Япония, то аз съм готов да го направя и мисля, че ще е забавно. Особено, ако той иска да е в Москва. Знам, че Мирко е навит и неговият мениджър не спира да ми говори за това. Той иска да си отмъсти.“, коментира босът на Bellator.

Миналия уикенд Кро Коп надви друг пионер в тежката категория, Рой Нелсън, а по-рано през годината Фьодор отстъпи пред американеца Раян Бейдър в спор за титлата на Bellator в тежка категория. Двамата имат един сблъсък по между си през 2005 г. в японската верига PRIDE. След три рунда битка съдиите присъждат победата на руснакът с единодушно решение. Мирко никога не е губил реванш по правилата на ММА и във всички 7 пъти, в които се е изправял срещу бивш съперник, той е надделявал.

Вижте видео от първата битка между тези двама бойци:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".