Начало Бокс Шон Портър: 2 милиона за двубой с Кроуфорд са подигравка
0

Шон Портър: 2 милиона за двубой с Кроуфорд са подигравка

Шон Портър: 2 милиона за двубой с Кроуфорд са подигравка
0

Бившият световен шампион в полусредна категория Шон Портър заяви, че 2 милиона долара са твърде малко за него, за да влезе на ринга срещу шампиона на WBO Терънс Кроуфорд. По-рано беше съобщено, че промоутърът на шампиона Боб Аръм предлага на Портър милион долара за тази битка.

Разбирам финансовата страна на бокса в момента, но дори започването на преговори с 2 милиона долара е обида и всички в бокса знаят, че полусредната категория е най-популярното разделение в бокса. Мога да гарантирам, че ако публиката бъде допусната на трибуните, ние ще запълним който и да е стадион“, каза Портър.

Привличаме много пари и много внимание, и тази битка няма да бъде изключение. Въпросът е в това, че той предложи на Кел Брук 2 милиона, защото знаеше, че за 2 милиона Брук ще влезе на ринга. Но това не е достатъчно за Шон Портър. Той обаче знае, че единственият начин да стоиш далеч от Шон Портър и да намериш оправдание е да кажеш, че това са добри пари. Ако го перифразирам, това означава, че той не иска Терънс Кроуфорд да се бие с мен„, добави бившият шампион.