Начало Бокс Смъртта направила Мейуедър по-фокусиран върху бокса
0

Смъртта направила Мейуедър по-фокусиран върху бокса

Смъртта направила Мейуедър по-фокусиран върху бокса
0

Трагичните събития около личния живот на Флойд Мейуедър през март тази година са го направили по-концентриран върху бокса.

Преди половин година “Парите” загуби в рамките на една седмица първо бившата си половинка Джоузи Харис, майка на три от децата му, и чичо си и свой треньор Роджър. По това време Мейуедър вече беше обявил намеренията си да прекрати “пенсията” си през 2020 г., но трагедиите забавиха завръщането му.

Според един от спаринг партньорите на Флойд – Денис Дъглин, смъртта на близките му е направила 43-годишната легенда много по-отдаден на тренировките.

“Последният път, в който правихме спаринг, сигурно беше преди три години, за демонстративният мач в Азия. Тогава ми се стори, че е някак по-бавен. Но сега беше изключително бърз. Издръжливостта и силата му бяха страхотни. Все едно се беше подмладил. Всичко, през което премина в личния си живот, го направи по-фокусиран върху бокса”, сподели Дъглин.

Той обясни и какво очаква от завръщането на Мейуедър, който е спряган за боксови и ММА мачове.

View this post on Instagram

Barbaric

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

“Струва ми се, че ще се бие с някой от UFC. Това е доста интересно, защото аз съм левичар, както Макгрегър и Хабиб. Това може да е причината да ме избере за спаринг партньор. Наскоро някой ми каза, че това може да е причината и аз се замислих, че има смисъл и е много вероятно”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.