Начало Бокс Съпругът на Стойка: Японката е преодолима, но все пак е домакин
0

Съпругът на Стойка: Японката е преодолима, но все пак е домакин

Съпругът на Стойка: Японката е преодолима, но все пак е домакин
0

Съпругът на Стойка Кръстева – Борил очаква неговата половинка да продължи с убедителното си представяне на боксовия турнир от Олимпийските игри в Токио. Родната звезда ще се изправи в сряда сутринта, 4 август, от 8:15 часа, срещу Цукими Намики в двубой от полуфиналите в категория до 51 килограма. Срещата е историческа, предвид че Кръстева вече донесе минимум бронз, който е първи медал за жените ни в този спорт от Олимпийски игри.

„Достигането до полуфинала не е само успех на Стойка, а за цяла България. Със сигурност емоцията вече се покачва преди двубоя, вълнението нараства и се надявам, че ще й изпратим позитивни вълни. Преди срещата ще се чуем, ще й пожелая успех, нормални неща. Гледах мачовете на японката. Не смятам, че показва по-големи качества от Стойка, дори напротив. Все пак Стойка боксира с втората в схемата и я победи категорично. Това ми дава добри надежди, че победата ще е наша. Преодолима е, но да не забравяме, че са домакини и всичко може да стане. Надявам се, че Стойка просто няма да й даде шанс”, каза Борил Кръстев пред БФ Бокс.

LAP.BG

Той допълни, че ще гледа срещата сам, за да може да изживее изцяло емоцията от нея. „Баща й, майка й, брат й, нейното семейство са тук на село при мен. Те обаче ще гледат мача в едно заведение на центъра, като ще присъства и екип от телевизията, за да снима на живо. Аз ще гледам мача сам, защото искам да си изживея изцяло емоциите, без да се съобразявам с някой”, каза още Борил.