Начало Бокс Световен шампион по бокс запя в интернет предизвикателство (ВИДЕО)

Световен шампион по бокс запя в интернет предизвикателство (ВИДЕО)

Световен шампион по бокс запя в интернет предизвикателство (ВИДЕО)
0

Двукратният световен шампион при професионалистите Карл Фрамптън се включи в любопитно предизвикателство. Ирландецът хвана китара и запя. Оказа се, че освен бокса – Фрамптън е много добър и в музиката.

Боецът показа завидни вокални умения, както можем да видим на споделеното от MTK Global видео.

„Кой би предположил? Карл Фрамптън има нужда от няколко урока по китара, но е много добър певец“, пишат от промоутърската агенция.

Това е поредното онлайн изпитание, което цели все повече хора да останат по домовете си. Целият свят е атакуван от опасната нова разновидност на коронавирус. Популярни медийни лица жонглираха с тоалетна хартия, тренираха с подръчни материали и запяха в тон с кампанията за превенция на разпространението му.

Boec.BG призовава да бъдем #ОтговорниВкъщи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.