Начало Други Джу джицу гала ще се проведе със сериозни ограничения

Джу джицу гала ще се проведе със сериозни ограничения

Джу джицу гала ще се проведе със сериозни ограничения
0

Повечето големи турнири по бразилско джу джицу са отменени, но Polaris ще проведе своята бойна галавечер. Тринайстото събитие все пак ще бъде подложено на сериозни рестрикции.

Polaris 13 ще се играе без публика. Участниците ще бъдат единствено бойци, които живеят във Великобритания. Галата е на 4 април в Уелс.

„Почувствахме, че трябва да продължим да предоставяме начин на бойците да изкарват пари“, съобщи директорът на организацията Матю Бенион.

„Много от тях бяха принудени да затворят академиите си и по този начин остават без доходи. Polaris разполага и със служители на договор, които трябва да получат средстава да преживяват. Състезателите от Великобритания ще бъдат подложени на нужните тестове.“

„Събитието ще се проведе при затворени врата. Ще ограничим персонала до минимум. Няма как подобна вечер да мине без медицински лица, например“, допълни Бенион.

От организацията ще върнат парите на всеки, който е закупил билет за шоуто.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.