Начало Бокс Тайсън Фюри: Ляво кроше, десен прав и Джошуа е дотам! (видео)
0

Тайсън Фюри: Ляво кроше, десен прав и Джошуа е дотам! (видео)

Тайсън Фюри: Ляво кроше, десен прав и Джошуа е дотам! (видео)
0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри (30-0-1) обяви начина, по който ще отнеме поясите на IBF, WBO, WBA и IBO от ръцете на Антъни Джошуа (№24-1). „Циганския крал” заяви в интервю за мениджъра на Ей Джей – Еди Хърн, че ще „разполови” неговия боксьор и ще го изтрие от лицето на земята. По думите му, това ще се случи толкова лесно, колкото горещ нож преминава през парче сирене.

„Ще разполовя Антъни Джошуа. Ти изгради това момче от нищото. Свърши страхотна работа, взе един аматьор и го превърна в завършен боксьор. Жалко е, че трябва да бъде в ерата на „Циганския крал”. Когато го цапардосам право в челюстта, ще се разцепи така, както го прави сварено яйце – право през средата, няма как да бъде залепено. Отива си. дори ще ти кажа как точно ще се случи. Първо ще го пратя на пода с ляво кроше директно в главата. Ако успее да се изправи, ще го нокаутирам с десен прав. Това е”, закани се Фюри в интервюто за Еди Хърн в подкаста на BBС.

Тайсън продължи с атаката спрямо Ей Джей, като го определи на бизнесмен, който според него ще завърши зле. „Нямам търпение да вкарам този бездомник в ринга и да го напердаша така, че да покажа на всички колко е фалшив. Ей Джей дори не може да ми лъска обувките. Няма нужните съставки, за да се изправи срещу мен. Разликата между нас е, че той е бизнесмен, а аз съм войник. Той се вълнува от парите, но истината е, че дори да имаш всичките пари на света, какво ще вземеш със себе си накрая? Нищо. Всичко ще остане тук. За мен обаче ще се говори и след хиляда години – „Циганския крал” от Англия, а него никой няма да го помни”, каза още Фюри.

Еди Хърн индикира, че двубоят може да добие завършен вид в края на седмицата, като очаква последните детайли да бъдат изчистени в следващите няколко дни. Той отговори на Тайсън, че по неговите виждания Джошуа ще го нокаутира в 9-ия рунд и призна, че не е очаквал Фюри да победи Владимир Кличко през 2015 година.