Начало Бокс Тайсън Фюри напсува Джон Джоунс и Джо Роугън

Тайсън Фюри напсува Джон Джоунс и Джо Роугън

Тайсън Фюри напсува Джон Джоунс и Джо Роугън
0

Тайсън Фюри влезе в нова серия от обиди в социалните мрежи, за да се заяде с всичко живо от света на бойните спортове. Той дори се нахвърли върху Джо Роугън по адрес на думите му, че Джон Джоунс би го прегазил един на един в тъмна стаичка, за да направи паралел между бокса и бразилското джу-джицу.

В една от своите Instagram „истории“ „Циганския крал“ нареди куп псувни по двамата, заявявайки накрая, че все още не се е родил човекът, който да го нокаутира, независимо от правилата на ринга или законите на уличния бой.

Джон Джоунс покани Тайсън Фюри в октагона на UFC

Фюри междувременно хвърли ръкавицата към своите конкуренти в тежка категория и към Франк Уорън, защото погледите им са насочени към декемврийския турнир в Саудитска Арабия, а той е готов да се бие още това лято.

Жилей Жан бе готов, да отговори на очакванията, но Джо Джойс реши да активира клаузата за реванш, като така блокира всякаква възможност за среща с Фюри през тази година. Китаецът дори се включи в коментарите под някои от публикациите на шампиона на WBC, за да потвърди, че би приел съревнованието.