Начало Бокс Тайсън Фюри: Ще се бия през декември

Тайсън Фюри: Ще се бия през декември

Тайсън Фюри: Ще се бия през декември
0

Тайсън Фюри, който е световен шампион на WBC в тежка категория, заяви, че иска да се бие до края на 2020 година, независимо дали с Дионтей Уайлдър или с някой друг боксьор.

„В момента съм готов да се бия, но проблемът е, че продължавам да чувам разни приказки. Трябва да се бия с Дионтей Уайлдър на 19 декември в Лас Вегас. Наскоро прочетох, че се опитват да пренасрочат двубоя с една седмица по-рано или да го изтеглят със седмица по-късно, но единственото нещо, което искам да съобщя на света, е, че ще се бия през декември“, разкри Фюри пред „talk SPORT“, „boxingscene.com“каза Фюри.

Припомняме, че Фюри трябваше да защитава титлата си срещу Уайлдър през юли, но коронавирус пандемията отложи двубоя за 3-ти октомври. Повторно отлагане на нещата измести фокуса за 19-ти декември, а според Боб Аръм и тази дата няма да я бъде.

Независимо дали е с Дионтей Уайлдър в Лас Вегас или с Джо Блогс в Англия. Искам да се бия. От март тренирам по два пъти на ден. Ние само чакаме битката да бъде обявена. Ако пренасрочат двубоя за следващата година, искам да се бия сега. Дадох много, много ясно да се разбере, че ако не можем да се бием в Щатите, тогава искам да се върна в Англия и да се бия у дома. Трябва да знам какво се случва и защо продължава да се определя различна дата. Сега казват, че битката може да не се проведе и през декември. BT Sport, ако ме чуваш, изпразни си джобовете и ме върни у дома. На крачка съм да си бия шута отново“, категоричен беше „Циганския крал“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.