Начало Бокс Тайсън Фюри спрял алкохола, но не заради мача с Джошуа (видео)
0

Тайсън Фюри спрял алкохола, но не заради мача с Джошуа (видео)

Тайсън Фюри спрял алкохола, но не заради мача с Джошуа (видео)
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри (30-0-1) е спрял алкохола и се чувства променен човек. „Циганския крал” е признал пред свои близки, че повече никога няма да близне спиртни напитки, като причината не е предстоящия мач с носителя на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа. Двамата трябва да се срещнат на ринга в Саудитска Арабия на 14 август, като мачът предстои да бъде потвърден официално.

32-годишният Фюри е взел решение да спре алкохола заради жена си Парис и семейството им. Двамата очакват шестото си дете и именно това го е накарало да се замисли за начина си на живот. Това разкрива анонимен източник пред „The Sun Online”.

„Тайсън е ударил пиячката в главата и я е нокаутирал. Не става въпрос обаче за бокс, защото той винаги може да влезе във форма за своите мачове. Освен това е напълно логично Тайсън да не пие по време на лагерите си. Той го прави заради семейството си и заради себе си, но най-вече за жена си Парис. Тайсън споделя, че това е най-добрият начин да влезе в ролята си на истински баща и да остане в кондиция, както физически, така и психически”, разказва източникът.

Фюри е известен със своите бурни купони, като самият е признавал, че е имал периоди, в които пие по 12 кани с бира на ден. Съпругата му обаче го бе заплашила с развод в един момент, като се бе появила в „Инстаграм” без своята брачна халка на пръста, очевидно с идеята да провокира промяна у „Циганския крал”. Ако може да се вярва на въпросния източник, то може би вече имаме нов Тайсън Фюри…