Начало Бокс Тайсън и Планината се разбраха за битка
0

Тайсън и Планината се разбраха за битка

Тайсън и Планината се разбраха за битка
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри и прочулият се в ролята на „Планината“ от „Игра на Тронове“ Хафтор Бьорнсон, се разбраха за битка. Двамата си дадоха обещание да се срещнат на ринга до края на годината. Двубоят трябва да е демонстративен, а гигантите стигнаха до решение да го проведат след размяна на реплики в социалните мрежи.

Чудя се, дали Тор Бьорнсон може да поеме смазващ десен в голямата си челюст?“, написа Тайсън в „Instagram“. Той получи моментален отговор, че 100 процента мач ще има и остава да разберем кога и къде ще се проведе битката. „Планината“ има 4 срещи на свое име, като спечели две и два пъти завърши наравно. Всяка от тях неофициална.

Това обаче не отговаря на въпроса дали „Циганския крал“ ще се върне към професионалния бокс, или действително ще се отдаде на демонстрации и срещи с подобен характер. Фюри вече предизвика шампиона на UFC Франсис Нгану, като „Хищника“ му обеща двубой в началото на следващата година. В същото време пък спекулациите, че Тайсън ще боксира с победителя от Усик – Джошуа също не са секнали.