Начало Бокс Тайсън категоричен: Джейк Пол спечели

Тайсън категоричен: Джейк Пол спечели

Тайсън категоричен: Джейк Пол спечели
0

Живата легенда на бокс Майк Тайсън е категоричен, че съдийското решение в изминалия двубой Джейк Пол-Тайрън Уудли е било правилно. Това съобщи самият той в изявление пред TMZ.

„Джейк Пол спечели. Беше правилно. Тайрън даде всичко от себе си…обичам Джейк Пол“, красноречив бе 55-годишният Тайсън.

Бившият шампион на UFC в „полусредна“ категория Тайрън Уудли допусна поражение в дебюта си в професионалния бокс срещу нашумелия Ютубър/боец Джейк Пол с неединодушно съдийско решение. Мнозина фенове и експерти смятат, че Пол не е направил достатъчно, за да си заслужи победата, но „Железния“ е на друго мнение.

Това бе втора поредна победа на Джейк Пол срещу бивш боец на UFC. Американецът нокаутира Бен Аскред в първия рунд в предишната си изява под светлините на прожекторите.

Самият Тайсън наскоро се завърна на ринга и показа, че все още го може. Той достигна до равенство срещу други боксьор, който е считан за един от най-известните спортисти за последните 30 години – Рой Джоунс Младши. След тази среща Майк е свързван с няколко други имена за потенциален двубой, но към момента няма насрочена среща между въжетата.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".