Начало Бокс Тайсън се страхувал от нов мач с Холифийлд
0

Тайсън се страхувал от нов мач с Холифийлд

Тайсън се страхувал от нов мач с Холифийлд
0

Майк Тайсън бе обвинен, че се страхува от трети мач с Ивендър Холифийлд. Това твърдение бе отправено от шефа на компанията „Трилър” Райън Кавано. Именно неговата фирма организира завръщането на „The Real Deal” на ринга.

Холифийлд, който ще навърши 59 години следващия месец, влиза по спешност в ринга като заместник на Оскар де ла Оя за мач с легендата на UFC Витор Белфорт. Събитието трябва да се проведе на 11 септември.

В същото време „Железния” Майк се подготвя за двубой с Ленъкс Люис през декември, като това ще бъде техен втори мач. През 2002-а британецът нокаутира Тайсън и защити абсолютната си световна титла.

Подготвили сме огромен чек за Майк да се бие с Холифийлд. Сериозни пари, може би един от най-дебелите хонорари в кариерата му. Но сега чувам, че той се страхува. Смята, че Ивендър отново ще го нокаутира”, твърди Кавано.

Ивендър отказа Тайсън през 1996-а, като този развой тогава се прие за голяма изненада. Година по-късно се стигна и до прословутото отхапване на част от ухото на Холифийлд.