Начало Бокс Тервел: Чувствам се благословен
0

Тервел: Чувствам се благословен

Тервел: Чувствам се благословен
0

Тервел Пулев благодари за подкрепата, която получи преди и след мача със Сергей Ковальов. Голямата звезда на българския бокс в полутежка категория допусна първото си поражение на професионалния ринг. Тево отстъпи с 0:3 съдийски гласа (92:98, 93:97, 92:98) на бившия световен шампион в лека тежка категория.

За 39-годишния Пулев това бе първи мач след 15 месеца пауза. С поражението в митичната зала „Форум“ в Калифорния бе сложен край на серията му от 16 поредни победи.

Благодаря на всички свързани с работата ни, да стигна до тук, да играя с един от най-добрите боксьори в света в нашето време. Благодарности и на всеки, който вярва и не спира да ме подкрепя, въпреки че моята ръка не беше вдигната от реферите. Радвам се, че бях на това ниво, в този ринг, с такъв легендарен боксьор“, написа на профила си в социалните мрежи Тервел.

Той сподели, че е чувал през цялото време подкрепата, както на брат си Кубрат, който бе в неговия ъгъл, така и на феновете в залата. „Въпреки трудния мач и високото темпо се чувствам в отлично здраве и настроение. Не спирах да чувам гласа на брат ми Кубрат през всичките 10 рунда, от край до край. Което ми даваше страшно много сила. Чувах подкрепата на българите в залата също. Много се радвам, че имаше такова силно българско присъствие“, написа още Тервел.

Пулев допълни и че няма търпение да се прибере при семейството си. „От загубите учим повече, отколкото от победите! Нямам търпение да се прибера в България при семейството си и да ги прегърна – много ми липсваха през всичките 2-3 месеца на подготовка в САЩ. Чувствам се благословен“, завърши Тервел.