Начало Бокс Тервел Пулев обяви кога се очаква да се качи на ринга отново (ВИДЕО)

Тервел Пулев обяви кога се очаква да се качи на ринга отново (ВИДЕО)

Тервел Пулев обяви кога се очаква да се качи на ринга отново (ВИДЕО)
0

Тервел Пулев се завърна към тренировъчния процес след като прекара няколко дни в почивка на родното Черноморие със своето семейство.

„Почивката беше дотук“, написа шампиона в профила си в Instagram. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Почивката беше дотук! #пулевспорт #пулевтим

Публикация, споделена от Tervel Pulev (@tervelpulev) на

Дни преди това, Тервел сподели, че се очаква евентуален негов сблъсък на ринга през октомври. Това той заяви във видео анонс относно провеждането на организирани летни лагери на спортен център „Пулев“. Интерконтиненталният ни шампион ще проведе такъв в края на август и началото на септември като ще ползва лагера за част от подготовката си преди следващия си двубой.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

За поредна година спортен център „Пулев“ организира летен лагер на морето в Лозенец. Лагерът ще се проведе от 30 август до 7 септември, който аз ще водя, заедно със Слави Хараламбов. *Престоят на морето ще е , като етап от подготовката ми за евентуален мой мач, който очаквам да бъде през октомври. *Приемат се записвания на рецепцията на спортния център на ул. Сребърна 12 в София. *Няма значение на какво ниво се намирате, всеки е добре дошъл и ще се включи в процеса според собствените технически и функционални възможности. *В Лозенец ще подобрим техниката и координацията си. Също програмата ни включва разнообразни кондиционни упражнения и сутрешното бягане по плажа! *Деца под 9 г възраст с придружител. *За цени и повече информация за условията, моля се свържете на тел 0877 110 111 или на място в залата.

Публикация, споделена от Tervel Pulev (@tervelpulev) на

 Припомняме, че на 14 декември 2019 година в зала „Колодрума“ в Пловдив, нашенецът победи американеца Дишон Уебстър. Това бе 15-та поредна победа в 15 срещи на професионалния ринг за Тервел. Успехът му донесе и най-голямата до момента титла при професионалистите – интерконтиненталния пояс на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория.

Преди няколко месеца, мениджърът на Тервел Пулев – Ивайло Гоцев заяви, че по-малкия от братя Пулеви се налага да защитава титлата си до края на май. Двубоят трябваше да се състои в Чикаго или Лас Вегас, но сблъсък не се проведе заради пандемията от коронавирус, обхванала цял свят.

Тервел Пулев се намира на 7 позиция в ранглистата на WBA в полутежка категория. В общата ранглиста на авторитетния сайт boxrec.com („Боксовата Библия“), по-малкият от братя Пулеви е на 40 място.