Начало Бокс Тервел Пулев ще се боксира след по-малко от седмица

Тервел Пулев ще се боксира след по-малко от седмица

Тервел Пулев ще се боксира след по-малко от седмица
0

Тервел Пулев има уреден професионален мач срещу германския ветеран Kай Курзава. Това съобщи непобеденият ни боксьор в полутежка категория на страницата си във Facebook.

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 ще се бие в Кьолн следващия петък (8 ноември). Освен анонса си за мача, който е след броени дни, Тервел (13-0) призна, че ще се бие в Пловдив през декември:

„Готви се голяма галавечер с мое участие, през декември в Пловдив, но аз съм концентриран върху моя следващ професионален мач. Той ще се състои на 8 ноември в Кьолн, Германия. А официалното мерене за мача ще е ден преди галавечерта на 7-ми ноември. Противникът е германец – Kай Курзава (38-8-0). Вярвам, че съм добре подготвен и ще покажа класна игра и добър бокс“, призна Тервел Пулев.

Справка на Boec.BG показва, че Курзава отдавна е преминал зенита на кариерата си. 42-годишният германец е с 4 загуби в последните си 5 мача, побеждавайки единствено никому неизвестния унгарец Габор Хадаши (0-4).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.