Начало Бокс Тони Белю: Нямам какво да губя срещу Усик

Тони Белю: Нямам какво да губя срещу Усик

Тони Белю: Нямам какво да губя срещу Усик
0

Британецът заяви, че Усик е този, който трябва да се притеснява от поражение.

Белю неведнъж е показвал, че може да се справя с фаворитите в двубоите си. Боецът е убеден в качествата си и знае, че ще затрудни Усик, въпреки че спортните му постижения са далеч по-скромни от тези на украинеца.

„Нямам какво да загубя от такъв двубой. Усик е на крачка от това да бъде най-добрият в полутежката категория за всички времена – държи всички колани и титлата на списанието RING. Той е един от най-страховитите бойци на планетата. Побеждава всички с лекота, но с мен няма да е така. Ще трябва да поработи, за да ме победи.“, коментира британската боксова звезда.

Боксьорът е нетърпелив да стъпи в ринга и вярва, че ще „докопа“ бързия Усик в някой етап от мача.

„Искам мачът да започне още сега. Лагерът ми беше много дълъг и труден. Не съм хапвал и залък хляб, нито съм пил газирано от три месеца. Много искам парче шоколад, а не мога да си позволя това до Неделя“, добави Белю.

 

Източник: SkySports

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".