Начало Бокс Тони Белю ще разказва историята си в Бирмингам

Тони Белю ще разказва историята си в Бирмингам

Тони Белю ще разказва историята си в Бирмингам
0

Почитателите на бокса в Бирмингам ще преживеят „Една вечер с Тони Белю“ на 16-ти февруари. Един от най-обичаните бойци в Англия ще разкаже историята си и ще отговаря на въпросите на публиката.

„Бомбардировача“ окачи ръкавиците миналата есен, след като бе нокаутиран от Олександър Усик.

Сега той се завръща, за да ракрие някои от най-пазените си тайни.

Дрескодът на събитието е строг – ще бъдат допускани само гости с официално облекло. Най-евтините пропуски са на цена 55 паунда, а ВИП билетите – 175 паунда.

Притежателите на най-скъпата серия ще получат подписана ръкавица от Белю, снимка с боксьора, маса на метри от сцената и други ексклузивни подаръци.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.