Начало Бокс Тренировката на Пулев и Фюри предизвика огромен интерес (ВИДЕО)

Тренировката на Пулев и Фюри предизвика огромен интерес (ВИДЕО)

Тренировката на Пулев и Фюри предизвика огромен интерес (ВИДЕО)
0

При огромен интерес и с едночасово закъснение бе проведена официалната открита тренировка на Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Двамата ще се боксират един срещу друг тази събота, 27-ми октомври, в столичната зала „Арена Армеец“, а победителят може да стане претендент за световната титла в тежката категория на IBF (Международна боксова федерация).

Двубоят им е гвоздеят от боксовата галавечер при професионалистите, която е с начало 19:00 ч.

Днес Кубрат Пулев и Хюи Фюри излязоха на специално пригоден ринг в столичен МОЛ за открита тренировка, а желаещите хора да ги наблюдават на живо бяха толкова много, че четири етажа не успяха да ги поберат.

Началото на събитието бе планирано за 18 часа, но започна няколко минути преди 19, като първи на ринга излезе по-малкия брат Пулев – Тервел, който също ще се боксира тази събота. Негов противник в „Арена Армеец“ ще италианецът Леонардо Бруцезе. Двамата ще спорят за титлата на Европейския съюз в полутежка категория.

След олимпийския ни бронзов медалист от Игрите в Лондон 2012 г. на ринга се качи Хюи Фюри. 24-годишният британец също имаше свои феновете, които скандираха на няколко пъти името му. Без излишна подготовка и загрявка, британецът сложи ръкавиците и  проведе кратка демонстрация със своя баща и личен треньор Питър Фюри.

Далеч по-шумно настана при появата на Кубрат Пулев, който предизвика бурни аплодисменти от стотиците хора разположени по перилата на етажите. Кобрата отново обяви, че се е подготвил здраво и обеща зрелищно шоу, което да остане в историята.

„Играя пред родна публика, тежестта е голяма, но аз обичам предизвикателствата и се надявам да се справя с него. Толкова съм зареден, че нямам търпение да започне боя. За мен Фюри е просто едно препятствие, което трябва да преодолея. Безразличен ми е“, каза Пулев след краткото открито занимание.