Начало Бокс Треньор на Фюри: Джошуа е психически недоразвит боксьор

Треньор на Фюри: Джошуа е психически недоразвит боксьор

Треньор на Фюри: Джошуа е психически недоразвит боксьор
0

Един от приятелите и лични треньори на Тайсън Фюри – Анди Лий, сподели мнението си относно това кой измежду двамата шампиони в тежка категория има по-стабилна психика.

Без никакви изненади, Лий посочи своя приближен като боксьорът с по-желязна психика и добави, че „Краля на циганите“ рано или късно ще се разправи и с Джошуа.

Анди Лий работи заедно с Джаван Хил, като двамата имат главна вина за гениалния план за реванша между Фюри и Дионтей Уайлдър през февруари.

Сега и 4-те световни титли са в ръцете на Антъни Джошуа и Тайсън Фюри и мач за обединяване на поясите е сблъсък номер едно в листата на всички боксови фенове по света.

„Мисля си, че Джошуа все още се подобрява като боксьор“, заяви Лий пред Sky Sports.

Снимка: БТА

„Сами видяхте, че показа много израстване в реванша с Руис. Все още има какво да учи, особено на психичско ниво. В това отношение Тайсън е на светлинни години пред него.

„Според мен Тайсън ще го нокаутира в осмия рунд. Харесвам Антъни, той е добър боксьор и шампион, но няма достатъчно опит. Това, разбира се, не означава, че мачът между тях няма да е феноменален. Това е единственият двубой в тежката категория, който има смисъл.

„Но вярвам, че Тайсън ще стори на Джошуа това, което направи и на Уайлдър“, добави Лий.

Снимка: БГНЕС