Начало Бокс Треньорът на Руис е силно впечатлен от Джошуа

Треньорът на Руис е силно впечатлен от Джошуа

Треньорът на Руис е силно впечатлен от Джошуа
0

Движението по ринга и работата с крака на Антъни Джошуа са впечатлили сериозно треньора на Анди Руис – Мани Робълс. Специалистът не е виждал толкова пъргав и подвижен боксьор в тежка категория от много време.

Ей Джей изигра един от най-силните си мачове в тактическо естество, на пръсти, поддържайки отлична дистанция. Така след 12 рунда и победа с единодушно решение си върна световните титли през изминалия уикенд в Саудитска Арабия.

„Той направи страхотна битка и ни изненада“, започна Робълс. „От много време не съм виждал някой да се движи така в тежката категория. Страхотна работа с крака, не виждаш такова нещо всеки ден в нашата дивизия.“

Снимка: БТА

„Това е изключителна рядкост.“

„Не изпитвам нищо друго освен респект към него и отбора му. Те си свършиха отлично работата. И ние имахме нужното време да се подготвим, но всичко зависи от боеца. Не искам да дискутирам темата за килограмите и да звучи като оправдание“, призна с половин уста треньорът.

„По-добрият спечели. Анди го каза – трябваше да тренира повече, да се отдаде напълно. Сега се връщаме в залата и продължаваме, това е. Руис може да спори с всеки в момента“, завърши Мани Робълс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.